Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

zondag 9 februari 17:00
zaterdag 15 februari 12:00
zondag 3 mei 14.00

Arno is wederom in het winterse Oostenrijk waar hij een kijkje gaat nemen bij het onlangs geopende, ultrahippe en urban-achtige aparthotel The House. Sanne daarentegen zoekt de hete zon van de Marokkaanse woestijn op om Nederlanders Hans en Nancy van Expedition Far East te bezoeken in hun vakantiehuis op wielen waarmee ze door Noord Afrika trekken. En voor het derde wekend op rij verblijft het presentatieduo in een uniek vakantiehuis van Ardennes-Etape in de Belgische Ardennen. Ditmaal een tweepersoons gîte met slechts 1 bed, dus luidt de vraag: wie van de twee mag daar slapen?

In de rubriek Celebrity Way Of Living deze week aandacht voor het voormalige vakantiehuis van Hollywoodster Nicolas Cage dat te koop staat voor maar liefst 30 miljoen euro. En uiteraard strijken we wekelijks neer op de Second Home Beurs: vandaag hoort Arno de Nederlandse Theodora van Happy in Florida uit over de mogelijkheden in Florida en Sanne gaat langs bij Theo van Medland Spain die al 15 jaar in Spanje woont en alles weet over de huizenmarkt aldaar. Tot slot krijgt u weer een interieur- en stylingtip van UrbanSofa in onze rubriek ‘Interieur & Design’. 

The House

Oostenrijk

Zell am See

Good to see you; een huis voor het goede leven. Met een ontspannen sfeer en gevoel is het tegelijk levendig en gastvrij. Een huis waar de deuren open staan, charmant met een dosis humor en goede smaak. Een modern Aparthotel in een gewild berggebied. Dit resort is onlangs gerenoveerd en staat in het midden van Zell am See. Voor wie zijn onafhankelijkheid waardeert, want in 5 minuten lopen zit je aan een cocktail middenin het centrum, of op 10 minuten lopen geniet je van een diner bij kaarslicht, aan het meer. Ook niet onbelangrijk: het is slechts 5 minuten naar de skipistes, via cityXpress. Zeg jij het maar!

Expedition Far east

Marokko

Of het nu een reis is door Centraal Azië, door Rusland of bijvoorbeeld door Marokko, of zelfs helemaal naar China, door deel te nemen aan een “individueel begeleide avontuurlijke overland camperreis” van Expedition Far East komt u door de inzet van een expeditievoertuig met uw camper op plaatsen, die normaal niet te bereiken zijn.

Reis met uw eigen camper mee, bijvoorbeeld met de reis door heel Marokko, waar u geniet van de magnifieke landschappen. Dankzij de jarenlange ervaring van Expedition Far East en vanwege de inzet van de begeleidingstruck, krijgt u de mogelijkheid om met uw eigen camper op plaatsen te staan, waar anderen van dromen.

Marokko is een kleurrijk en veelzijdig land dat niet alleen bestaat uit woestijngebied, maar het land biedt ook een prachtige kust met afwisselend rotsen, stranden en pittoreske verscholen baaien. De tocht breng u door de immense woestijn en later door de hoge bergen waar u, dankzij de uitgestippelde route, zelfs met een campers goed uit de voeten kan. Expedition Far East kent het land, de cultuur en de wegen, waardoor u met een gerust hart van kunt genieten.

Ardennes-Etape

BELGIË

Marchin

Marchin is een stadje gelegen in de provincie van Luik. Ze telt meerdere kastelen op haar grondgebied en ligt maar op 15 minuutjes van Hoei , de stad van de fonteinen en ligt op 35 minuten van Durbuy , het kleinste stadje ter wereld.

In dit stadje vind je deze unieke oude boerderij uit 1740 op het platteland.  Deze woning voor twee personen heeft alle aspecten voor een ontspannen en onbezorgd verblijf. Zo vind je in de afgeschermde tuin een echte Noorse Hottub. Ideaal voor in de winter!

Maar dit knusse huisje heeft meer bijzonderheden. Zo heeft de eigenaar de complete inboedel zelf gemaakt van hout, is er een tweepersoons sauna in de woonkamer te vinden en slaap je op een bed waar je heerlijk in kunt schommelen. Kortom: een ideale uitvalsbasis om heerlijk tot rust te komen in het midden van de prachtige Belgische natuur.

Speciaal voor de kijkers van Way Of Living hebben wij een kortingscodeWAYOFLIVING2020
hiermee krijg je 50€ korting op jouw verblijf. De kortingscode geldt t/m 31-03 (voor die tijd dus boeken, de vakantie mag wel later plaatsvinden)

Vorige slide
Volgende slide

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

Medland Infodagen Spaans Vastgoed

Kom en ontdek het zelf
Als u droomt van een nieuwe woning aan de Spaanse Middellandse Zee, nodigt Medland Spain u uit om het aanbod te komen bekijken. Ze stellen u een begeleide rondleiding voor zodat u hun aanbod leert kennen. Ze hebben vele jaren ervaring zodat ze u op de meest doeltreffende wijze hun regio’s en woningen kunnen laten zien. Zonder tijdverlies en altijd met een luisterend oor, stippelen ze de weg uit die het best is bij u past.

KIES EEN PLAATS EN KOM MET HEN PRATEN
Medland zal in de eerste helft van 2020 verschillende steden bezoeken. Kies een plaats en krijg in een ontspannen sfeer antwoorden op al uw vragen.
De bezoektijden zijn steeds van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Wacht niet langer en boek nu uw afspraak!

AMSTERDAM – 1 en 2 februari
EINDHOVEN– 7 en 8 maart
ARNHEM – 18 en 19 april
ROTTERDAM – Binnenkort

Medland

SPANJE

Costa Blanca en Costa Cálida

Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje.

Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel.

Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen.

Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.

UrbanSofa

Nederland

Verschillende verkooppunten in Nederland

Heb jij de banken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bank van UrbanSofa wordt helemaal naar wens voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek.
De prijs is scherp en productie vindt plaats met alle aandacht voor mens en milieu.
Heb je jouw favoriete model uitgekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan verder geheel naar wens. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen. UrbanSofa heeft verkooppunten in heel Nederland dus er is altijd een showroom bij jou in de buurt.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!