Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

zondag 3 oktober 17:00u
zaterdag 9 oktober 15:30u
zaterdag 4 december 15:30u

In de eerste aflevering van Way Of Living beginnen we onze reis in Zweden. Sanne en Arno bezoeken de regio Vårmland waar Nederlander Han van Nordiq een schitterend nieuw project begint midden in de wilde natuur van het Scandinavische land. Al hikend ontdekken ze vervolgens wat deze mooie regio te bieden heeft. De volgende dag stapt het duo ook nog even op de fiets voor een tocht door de natuur en een picnic op het landgoed Marbacken. Daarna gaat de reis naar Oostenrijk. In Zell am See gaat de Alpin Family aan een nieuw project beginnen, The Gast House Zell Am See. Ralph praat Arno er over bij. En dan is het tijd voor nog een fietstocht! En wel om het meer de Zeller See.

Na de break vliegen we naar Zuid Europa. Sanne is door Gerard van Second Home Invest uitgenodigd de stand van zaken te komen bekijken in Loulé bij het Ombria Resort. Ze was er twee jaar geleden al maar toen stond er nog niets: nu is in de prachtige heuvels en het hart van de Algarve een schitterend duurzaam resort verrezen. Sanne kijkt haar ogen uit! Van Zuid Portugal reist ze terug naar Nederland, naar Zuid Twente welteverstaan. Patricia van MyNextHome wacht haar daar op in een jacuzzi van het gloednieuwe Mooi Twente Lodges resort en praat haar bij over hun allernieuwste project in die regio: Zicht op Twente.

Nordiq

Zweden

Tällberg

Open je ogen. Je ziet de ongerepte natuur. Adem de schone lucht in.
Proef het frisse water. Luister naar de stilte. Geniet van de warme zomer en
witte winter. Prikkel al je zintuigen. In Zweden beleef je elk seizoen intenser.

Nordiq laat je genieten van het pure leven in Zweden. En dat vanuit je eigen droomhuis op een unieke plek.

Nordiq ontwikkelt grond tot nieuwe gebieden met ruimte om te wonen en optimaal te genieten. Ook ontwerpen en bouwen we huizen. Van klein tot groot, maar altijd in hout. Met hout neem je de natuur mee naar binnen.

Je kiest eerst je favoriete perceel. Nordiq ontwerpt dan een huis dat perfect bij je past. Hun eigen team bouwt het met natuurlijke materialen. Ze leveren de woning warm en schoon op, klaar voor jouw inrichting. En zelfs daar kunnen we mee helpen. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit. Zelfs op afstand.

Een spannend project? Zeker niet! Nordiq neemt je alle zorg uit handen. Van kennismaken in Nederland tot de oplevering in Zweden. Alles in één hand. Met bovendien één contactpersoon.

Investeren in je eigen huis in Zweden? Klik op ‘Meer informatie’ om de website te bezoeken of neem contact op via verkoop@nordiq.team. 

Vorige slide
Volgende slide

The Gast House - Zell am See

Oostenrijk

Zell am See

In het centrum van Zell am See worden nieuwe, luxe appartementen gerealiseerd in het nieuwste project uit The House Collection; The Gast House Zell am See. Houd je van gezelligheid en röring dan zit je in The Gast House in Zell am See helemaal goed. Vanuit je appartement sta je binnen een paar minuten in het centrum van Zell am See. Aan restaurants, bars en shops geen gebrek of maak een geweldige wandeling rondom het meer. In de winter wordt het centrum van Zell am See omgetoverd tot een traditionele kerstmarkt en op de skipistes van de Schmittenhöhe worden allerlei activiteiten georganiseerd. De CityXpress skilift ligt op loopafstand van The Gast House.

De verhuur en het volledige beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Family. Je hebt een zorgeloos bezit; alles wordt voor je geregeld.

De verkoop van deze hoogwaardige appartementen ligt in handen van Second Home Invest. Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Ombria Resort Portugal

Portugal

Loulé

In het groene hart van de Algarve wordt een nieuwe generatie resort gerealiseerd: Ombria Resort. Ombria Resort bestaat deels uit luxe appartementen als onderdeel van 5-sterren Viceroy hotel. De bouw van deze appartementen en de hotel faciliteiten zijn in volle gang. Daarnaast worden er binnenkort villa’s, townhouses en appartementen gerealiseerd in Oriole Village.
Ombria resort biedt o.a. een 18-holes golfbaan, 4 zwembaden, wellness en fitness, meerdere restaurants en bars, volop sportmogelijkheden, een biologische tuin en een eigen bijenvolk.

Bij de ontwikkeling en aanleg van Ombria Resort staat een lage bouwdichtheid, ruimte en duurzaamheid centraal. Dit uit zich door de aandacht voor het behoud van de natuur en het lokale erfgoed, het gebruik maken van zonne- en geothermische energie, bouwen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat slechts 1/3 deel wordt bebouwd. Geniet midden in het authentieke Portugal van luxe services en faciliteiten en het heerlijke klimaat van de Algarve. Ontsnap aan de drukte van de kustgebieden in de wetenschap dat het strand en de zee, Faro Airport en de gezellige plaats Loulé onder handbereik liggen.

Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Vorige slide
Volgende slide

MyNextHome

Nederland

Markelo

MyNextHome is gespecialiseerd in recreatief vastgoed op toplocaties. Hun projecten onderscheiden zich door een uitgekiend en flexibel verhuur- en beheerconcept en er wordt veel aandacht besteed aan design en uitstraling van de vakantiewoningen. De doelgroep zijn kopers die op zoek zijn naar een bestemming voor hun spaargeld waar ze zelf ook nog wat plezier aan beleven. Naast de vakantiepret wat aan de eigen woning wordt beleefd, levert de verhuur in de periodes dat het vakantiehuis niet zelf wordt gebruikt een aardig inkomen op. Met Oostenrijk als basis hebben ze ook ook projecten op Bonaire en in Nederland.

Het nieuwste project in Nederland is Zicht op Twente bij het authentieke dorpje Markelo. Op het heuvelachtige terrein ontwikkelt MyNextHome 28 luxe Panorama lodges met onderscheidend design in een prachtig bosrijk decor. De combinatie van grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel licht en voegen de living samen met het ruime terras. Het open karakter van de lodge creëert het gevoel midden in de natuur te zijn. Zicht op Twente is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept. 

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!