Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

zondag 03 april 17:00u
zaterdag 09 april 15:00u
zondag 10 april 13:00u

In deze aflevering vliegen we opnieuw naar Spanje: Arno bezoekt de Costa Blanca en Fred van CasaLasDunas laat zien dat je hier in Spanje meer huis voor je geld krijgt. Bovendien somt hij drie punten om die exact laten zien waarom het leven in dit land goedkoper is. Van de palmbomen naar de sneeuw die er nog steeds voldoende ligt in deze regio, eind maart/begin april. Sanne krijgt de eerste lessen langlaufen en bezoekt daarna het Alpin Family Sales Center in St. Gallenkirch waar Ralph haar een rondleiding in de showwoning geeft.

In 13 seizoenen en zeven jaar Way Of Living is er nog nooit aandacht geweest voor … Dubai. Tot vandaag! In Amsterdam bezoekt Arno de launch party van Almost Home Luxury Real Estate. Noura verteld alles over haar plannen in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Wekelijks zijn we terug op de Second Home Beurs in Utrecht waar veel landgenoten hun eerste stappen zetten op weg naar hun vakantiehuis-droom. Aan de gesprekstafel deze week Jeroen, Maarten en Patricia van MyNextHome. En Laurens van Axento praat ons er bij over pensionering in relatie tot vermogensopbouw.

CASALASDUNAS

Spanje

Droomt u ook van een huis kopen of huren in Spanje? Om er de zomer door te brengen, te overwinteren of er misschien wel definitief te gaan wonen en er een leven op te bouwen? Makelaarskantoor en verhuurorganisatie CasaLasDunas heeft al veel mensen in Spanje geholpen met het vinden van hun droomwoning. Hun site en brochures zijn een goede plek om hun kennis en ervaring op dat gebied met u te delen.
Ze bieden hun diensten aan langs de gehele Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Ze beschikken over een compleet aanbod van koopwoningen, zowel bestaande woningen als nieuwbouw variërend in prijs van vijftigduizend euro tot zeer luxueuze villa’s van enkele miljoenen euro’s op droomlocaties. Legt u zich liever niet met een dergelijk groot bedrag vast, dan verhuurt CasaLasDunas aan de Costa Blanca ook vakantiewoningen van en aan particulieren.

Wilt u uw eigen woning verhuren, dan kunt u daarvoor tevens op hun diensten rekenen. Tot slot beschikken zij ook over een team van architecten en aannemers dat onder hun regie uw droomvilla kan bouwen.

Vorige slide
Volgende slide

AvenidA Resort Montafon

Oostenrijk

Sankt Gallenkirch

In Sankt Gallenkirch in het populaire skigebied Vorarlberg wordt het nieuwe project AvenidA Resort Montafon gerealiseerd. Het resort met 45 chalet-appartementen verdeeld over 3 chalets en 128 suites in het hotel laat niets te wensen over. Geniet van de luxe faciliteiten als bijvoorbeeld een verwarmd buitenzwembad, state of the art fitness, een uitgebreide wellness, een ruim buitenterras en in de restaurants komen de fijnproevers aan hun trekken. Er is een skiweide voor kinderen en de skilift van het dalstation Valisera Bahn ligt op korte afstand van het resort die bereikbaar is middels een eigen skilift bij het resort. Beleef hier onvergetelijke wintersportdagen op een hoogte tussen 1.400 tot 2.400 meter. In totaal bestaat de regio Montafon uit 295 km aan pistes en 74 liften. De unieke plek met fantastisch uitzicht, de hoogwaardige afwerking en de luxe faciliteiten maken een investering in een appartement in AvenidA Resort Montafon tot een prachtige vakantiebeleving. De verhuur en het volledige beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Family. Hier kunnen alle gasten zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft en mooie herinneringen maken. Dit is investeren mèt rendement.
Vorige slide
Volgende slide

De verkoop van deze hoogwaardige appartementen ligt in handen van Second Home Invest. Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Almost Home Luxury Real Estate

Dubai

Bij Almost Home werken ze met veel passie en gedrevenheid om dagelijks de juiste match te maken tussen vraag en aanbod. Met bijna 11 jaar ervaring in de vastgoedbranche en persoonlijke service als drijfveer zijn ze gespecialiseerd in huisvesting voor o.a. expats.

Daarnaast is Almost Home Luxury Real Estate gespecialiseerd in het ontzorgen van woningeigenaren als het neerkomt op verhuur en beheer. Dit doen ze door het aanbieden van totaalpakketten.

Almost Home helpt u graag bij de beste investering in Dubai. Dit kunnen zij aanbieden doordat ze samenwerken met de grootste vastgoedontwikkelaars. Dubai staat erom bekend een enorme aantrekkingskracht en groei te hebben in de toeristische sector. Het land heeft de snelst groeiende economie in de wereld.

MyNextHome

Nederland

MyNextHome is gespecialiseerd in recreatief vastgoed op toplocaties. Hun projecten onderscheiden zich door een uitgekiend en flexibel verhuur- en beheerconcept en er wordt veel aandacht besteed aan design en uitstraling van de vakantiewoningen. De doelgroep zijn kopers die op zoek zijn naar een bestemming voor hun spaargeld waar ze zelf ook nog wat plezier aan beleven. Naast de vakantiepret wat aan de eigen woning wordt beleefd, levert de verhuur in de periodes dat het vakantiehuis niet zelf wordt gebruikt een aardig inkomen op. Met Oostenrijk als basis hebben ze ook projecten op Bonaire en in Nederland.

AXento Vermogensbeheer

Nederland

Bij Axento vermogensbeheer kun je vanaf 7.500 euro duurzaam beleggen met de focus op vermogensbehoud. Ons doel is om om je te helpen aan betere beleggingsresultaten, zonder onnodige risico’s. Je profiteert bij Axento van een combinatie tussen online gemak en persoonlijke begeleiding. Zo heb je een vast aanspreekpunt en kun je de beleggingen 24 uur per dag volgen via de app. Je geld wordt belegd in duurzame en breed gespreide beleggingsfondsen en indextrackers. Zo loop je minder risico en zijn je beleggingen goed voorbereid op de toekomst.

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Het team van 15 beleggingsprofessionals beheert ruim 400 miljoen euro. Axento is in 2020 verkozen tot Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland in de IEX Gouden Stier verkiezingen. Bij Axento kun je eenvoudig beleggen voor je pensioen, voor het aflossen van je hypotheek, voor een appeltje voor de dorst of gewoon voor een hoger rendement.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!