Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

zondag 25 september 17:00u
zaterdag 1 oktober 14:30u
zondag 2 oktober 09:00u

De aftrap van dit seizoen Way Of Living is voor Arno! Hij bezoekt Robert van Medland Spanje bij een waanzinnig project in Spanje. Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida heeft een gigantisch binnenmeer, omringd door palmbomen, wit zandstrand en 1300 appartementen en villa’s. Slechts 4 km verwijderd van La Manga Del Mar Menor, de beroemde binnenzee, waar Arno ook een kijkje neemt.

Sanne bewijst dat Oostenrijk in alle weersomstandigheden leuk is! Op een quad bike scheurt zij over een offroad parcours. Daarna ontmoet ze Ralph en Mariëlle op de bouw van The Gast House Zell am See, een project van The Alpin Family. Mariëlle legt uit waarom investeren in dit hippe en chique project, in hartje centrum, een goed idee is!

Verder verwelkomen Arno en Sanne gasten in hun studio op de Second Home Beurs in Utrecht. Theodora, van Happy in Florida, vertelt waarom een huis in deze ‘sunny state’ nooit lang leeg of te koop staat. Jeroen legt Sanne uit hoe MyNextHome is ontstaan, terwijl Patricia en Maarten aan tafel zitten bij Arno om uit te leggen waar in de wereld MyNextHome actief is. En Sanne maakt een uitstapje naar UrbanSofa in Wageningen, waar Harm haar de nieuwste bank laat zien: de Carl. 

MEDLAND

Spanje

Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida
Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje. Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel. Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen. Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.
Vorige slide
Volgende slide

The Gast House Zell Am See

Oostenrijk

Zell am See

In het centrum van Zell am See worden nieuwe, luxe appartementen gerealiseerd in het nieuwste project uit The House Collection; The Gast House Zell am See. Prachtig ingericht in urban style met binnenzwembad tot je beschikking. Houd je van gezelligheid en röring dan zit je in The Gast House in Zell am See helemaal goed. Vanuit je appartement sta je binnen een paar minuten in het centrum van Zell am See. Aan restaurants, bars en shops geen gebrek of maak een geweldige wandeling rondom het meer. In de winter wordt het centrum van Zell am See omgetoverd tot een traditionele kerstmarkt en op de skipistes van de Schmittenhöhe worden allerlei activiteiten georganiseerd. Het dalstation van de CityXpress skilift ligt op loopafstand van The Gast House. 56 Gezellige suites & appartementen in een stijlvolle ambiance beloven een verblijf met een feel-good garantie. Bovendien nodigt een gezellige wellnessruimte met overdekt zwembad, sauna’s en een rustige oase uit tot ontspanning. De verhuur en het volledige beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Family. U hebt een zorgeloos bezit; alles wordt voor u geregeld.

Vorige slide
Volgende slide

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

MyNextHome

Nederland

MyNextHome is gespecialiseerd in recreatief vastgoed op toplocaties. Hun projecten onderscheiden zich door een uitgekiend en flexibel verhuur- en beheerconcept en er wordt veel aandacht besteed aan design en uitstraling van de vakantiewoningen. De doelgroep zijn kopers die op zoek zijn naar een bestemming voor hun spaargeld waar ze zelf ook nog wat plezier aan beleven. Naast de vakantiepret wat aan de eigen woning wordt beleefd, levert de verhuur in de periodes dat het vakantiehuis niet zelf wordt gebruikt een aardig inkomen op. Met Oostenrijk als basis hebben ze ook projecten op Bonaire en in Nederland.

UrbanSofa

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland
Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Haal een sterk staaltje design in huis met de UrbanSofa Carl loungebank! Deze nieuwe aanwinst is dankzij zijn strakke belijning en robuuste uitstraling nu al een topper in de UrbanSofa collectie. Naast de keuze uit talloze opstellingen kun je de Carl zoals je bij UrbanSofa gewend bent, helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Een fantastische aanvulling zijn de Carl Blocks. Deze tafelelementen zijn niet alleen zeer stijlvol om te zien, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Je kunt de Carl Blocks als salontafel, side-table en als sofa-tafel tussen de zitelementen plaatsen. Dit maakt de Carl multifunctioneel!

UrbanSofa heeft verkooppunten door het hele land. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Hier kun jij jouw favoriete meubels met eigen ogen bekijken.


Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!