Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 11

zondag 12 april 17:00
zaterdag 18 april 12:00
zondag 5 juli 14.00 

Mocht je je wintersport door het virus gemist hebben; je kan nu al vast plannen maken voor aankomende winter. Arno neemt je daarom mee naar Zell Am See waar midden in het dorp, aan de piste, een hip, trendy en urban apart-hotel in gebruik is genomen: The House. Sanne is op bezoek bij UrbanSofa in Wageningen want ze wil antwoord op de vraag: wat is bankloungen? Ondertussen reist Arno in Friesland: vanwege de onzekere zomervakantie in deze tijd kijkt hij alvast naar mogelijkheden om in de herfst en winter wat langer op pad te gaan. Inderdaad, met een camper van Taekema Campers! Sanne rijdt door naar De Veluwe want op het prachtige vakantiepark De IJsvogel in Voorthuizen verrijzen prachtige recreatiewoningen die te koop zijn. In ‘Celebrity Way Of Living’ kijken we binnen in het vakantiehuis van popster Sting in de Toscane en tot slot heeft Sanne een erg leuke interieurtip om je kamer op te meten voor een nieuwe bank.

The House

Oostenrijk

Zell am See

Good to see you; een huis voor het goede leven. Met een ontspannen sfeer en gevoel is het tegelijk levendig en gastvrij. Een huis waar de deuren open staan, charmant met een dosis humor en goede smaak. Een modern Aparthotel in een gewild berggebied. Dit resort is onlangs gerenoveerd en staat in het midden van Zell am See. Voor wie zijn onafhankelijkheid waardeert, want in 5 minuten lopen zit je aan een cocktail middenin het centrum, of op 10 minuten lopen geniet je van een diner bij kaarslicht, aan het meer. Ook niet onbelangrijk: het is slechts 5 minuten naar de skipistes, via cityXpress. Zeg jij het maar!

UrbanSofa

Nederland

Verschillende verkooppunten in Nederland

Heb jij de banken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bank van UrbanSofa wordt helemaal naar wens voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek.
De prijs is scherp en productie vindt plaats met alle aandacht voor mens en milieu.
Heb je jouw favoriete model uitgekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan verder geheel naar wens. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen. UrbanSofa heeft verkooppunten in heel Nederland dus er is altijd een showroom bij jou in de buurt.

Taekema Campers

Nederland

Gorredijk

Taekema Campers is een jong en dynamische bedrijf en sinds 2009 gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Er is een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

Taekema Campers is de leverancier van vakantieplezier en daarom vinden ze het belangrijk om hun campers af te leveren met een apk, campercheck en garantie. Het bedrijf in Gorredijk is heel goed te bereiken en ligt centraal in het noorden ten aanzien van Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.

Met een showroom van ruim 1000 vierkante meter, en het hele camperaanbod op de website is er volop keuze. Daarnaast kunt u terecht in hun eigen werkplaats voor uw camper-reparatie en onderhoud.

Vogelveld Recreatie

Nederland

Voorthuizen

Luxe vakantiewoning kopen op de Veluwe
Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen kunt u investeren in een recreatiewoning, waarbij u geniet van een gegarandeerd rendement. Onze traditioneel gebouwde vakantiewoningen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een eigen stijl en sfeer. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf op het park. Een investering bij Vogelveld levert u gegarandeerd rendement, bent u klaar om samen met ons het traject aan te gaan?

 

Recreatielandgoed De IJsvogel bevindt zich in het midden van de natuur en is de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke vakantie. Op het park geniet u van de vele parkfaciliteiten, zoals zwembaden, sauna, een tennisbaan en meerdere speeltuinen. In de omgeving vindt u mooie wandelroutes, gezellige dorpjes en culturele bezienswaardigheden. 

 

Hoogwaardige architectuur en bouw
De onder architectuur ontworpen, traditioneel gebouwde vakantiewoningen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een ware lust voor het oog. Door het moderne ontwerp, de ruime opzet en verfijnde details ontstaan sfeervolle, prettige woningen, waar u zich waarschijnlijk al snel thuis voelt.

Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!