Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

Zondag 22 oktober - 17:00u
Zaterdag 28 oktober - 14:30u
zondag 29 oktober - 14:00u

Sanne is op Kreta beland waar Dion haar de ‘locals’ kant van het eiland leert kennen. Arno is terug in Egmond waar hij van Nikki tips krijgt voor het financieren van een vakantiewoning. Op de Second Home Beurs leren we van organisator Tom waarom die expo belangrijk is voor tweede huis kopers en krijgen we tips over Spanje. Aansluitend hoort Sanne van Priscilla of haar verhuurcursus ook toe te passen is op dat land. En we sluiten af met een interieur tip.

Elxis – At Home in Greece

Griekenland

Kreta

Sinds 1991 begeleidt Elxis haar klanten bij de aan- en verkoop van een huis in Griekenland. Elxis is al jaren de grootste aanbieder van Grieks onroerend goed in Nederland en België. Vanuit haar kantoren in Utrecht, Thessaloniki en Kreta biedt Elxis niet alleen bemiddeling bij de aankoop van een huis in Griekenland, maar ook volledige aankoopbegeleiding. De unieke aanpak van Elxis omvat ook de juridische afhandeling van uw aankoop door een eigen team van in-house advocaten, dat u de gehele afwikkeling uit handen neemt zodat u zorgeloos van uw Griekse woning kunt genieten.

Het aanbod omvat woningen in geheel Griekenland, o.a. op Kreta, Peloponnesos, Pilion, Lefkas, Corfu, de Cycladen, Thassos, Kos, Samos, Rhodos en vele andere Griekse eilanden en regio’s. Het woningaanbod kan elk budget bedienen, van betaalbare vakantiewoningen en dorpshuizen tot exclusieve vakantievilla’s of luxe woningen direct aan het strand.

Elxis is thuis in Griekenland.

Vorige slide
Volgende slide

Bnbverhuurcursus.nl

Wereldwijd

Bnbverhuurcursus.nl, een initiatief van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma, biedt een unieke kans om simpel en snel te investeren in een tweede woning in Nederland maar ook het buitenland. Met een rijke achtergrond in het opzetten van verhuurbedrijven en investeren in vakantiewoningen sinds 2008, zetten zij zich in om hun opgedane kennis en ervaring te delen, met als doel hun klanten te begeleiden naar financiële vrijheid. Ze onderscheiden zich door het vermijden van ingewikkeld vakjargon, en richten zich op duidelijke, begrijpelijke taal, waardoor hun cursus toegankelijk is voor een breed publiek, ongeacht voorkennis.

Hun traject is er een van leren en optimaliseren geweest, en na jaren van onderzoek en experimenteren hebben zij effectieve strategieën en methoden ontwikkeld voor succesvol investeren in zowel Nederland als het buitenland.

De missie bij Bnbverhuurcursus.nl is helder en ambitieus: ze streven ernaar hun klanten tijd en geld te besparen en hen zo snel mogelijk te helpen aan een tweede woning. Met een indrukwekkend portfolio van meer dan een miljoen aan vastgoed en een gestaag groeiende business, bieden zij een solide basis en bewezen expertise voor iedereen die financiële zelfstandigheid en meer vrijheid in zijn leven nastreeft.

Ze zijn niet alleen ervaren in investeringen, maar bieden ook inzicht in de lucratieve wereld van recreatieve verhuur, zodat deelnemers een waardevol semi-passief inkomen kunnen genereren. Hun hands-on aanpak, gecombineerd met hun toewijding aan het succes van hun klanten, maakt Bnbverhuurcursus.nl tot een ideale partner in de financiële reis van hun klanten.

Vorige slide
Volgende slide

Second Home Beurs

Nederland

Utrecht

Jaarlijks bezoeken ruim 18.000 kopers de Second Home Beurs, om de eerste stap te zetten naar een aankoop van een tweede huis. Vakantie vieren in jouw eigen droomhuis? Een vakantiewoning kopen met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven… Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 160 gespecialiseerde aanbieders en vele vrij toegankelijke seminars, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak. Kom langs en laat je inspireren én informeren op de Second Home Beurs!

Moraga Immo

Spanje

Costa Blanca als de Costa Cálida

Als een gerenommeerd en gecertificeerd makelaarskantoor, specialiseert Moraga Immo zich in nieuwbouw en herverkoop van diverse soorten woningen die voldoen aan de persoonlijke wensen van hun klanten. Klanten worden aangemoedigd om zich te laten verrassen door de verscheidenheid aan nieuwbouwprojecten, herverkoopmogelijkheden en luxueuze villa’s in de mooiste regio’s van Spanje. Zowel de Costa Blanca als de Costa Cálida bieden een uitgebreid assortiment aan woningen die geschikt zijn voor permanente bewoning, vakantieverblijf of investeringen.

Aangezien de aankoop van een woning in het buitenland specifieke eisen met zich meebrengt, zorgt Moraga Immo voor professionele begeleiding op een goed georganiseerde wijze, met als doel de aankoop voor hun klanten een aangename ervaring te maken. Moraga Immo staat bekend om hun vriendelijke en kwalitatieve aanpak en is toegewijd om klanten te helpen hun droom van een woning onder de Spaanse zon te verwezenlijken.

Moraga Immo garandeert een vriendelijke en kwalitatieve benadering, en ze staan klaar om je te begeleiden op weg naar het verwezenlijken van jouw droom van een woning onder de Spaanse zon.

Het gecertificeerde makelaarskantoor heeft registratienummer RAICV0076.

Vorige slide
Volgende slide

TLA - Tax Lawyers and Architects

Spanje

TLA Tax Lawyers and Architects is een juridisch en fiscaal bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in onroerendgoed- en bouwrecht, erfrecht en erfbelasting, ondernemingsrecht en civiel recht.

Het bedrijf biedt volledige juridische en fiscale ondersteuning van 360º bij de verwerving/verkoop van onroerend goed in Spanje, van het begin tot het einde van het proces. Hierbij horen een juridische analyse van het eigendom en due diligence, contracten, NIE (fiscaal identificatienummer voor buitenlanders), bankrekeningen, fiscale vertegenwoordiging, notariële bijstand, eigendomsregistratie en servicecontracten (water, elektriciteit, enz.).

Meer dan 3.000 vastgoedtransacties zijn met succes en garantie afgehandeld door het bedrijf.

Ze bieden diensten in heel Spanje en hebben kantoren in Valencia, Costa Blanca-Alicante (Jávea, Campello, Calpe, Torrevieja), Costa del Sol-Marbella, Bilbao en Mallorca.

Het team spreekt vloeiend Engels, Nederlands, Frans, Duits en Noors.

Bij TLA staat doeltreffendheid, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Vorige slide
Volgende slide

UrbanSofa/Bruuts

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland

Bruuts, Design By Nature.
Een eigen label voor de schitterende tafelcollectie van UrbanSofa. Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, met de unieke Configurator creëer je zelf je persoonlijke Bruuts eettafel. Je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot een stijvolle, ovale of ronde eettafel. Van Bruuts, voor jou!

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator.

Select de looks en zij regelen de rest!

UrbanSofa, makers van het lekkere loungen.

Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Keuze gemaakt? Dan wil je de mooie banken, fauteuils, eetkamerstoelen en Bruuts tafels natuurlijk ook wel even in het echt zien! Je vindt verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt. 


Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!