Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 4

Zondag 29 oktober - 17:00u
Zaterdag 4 november - 14:30u
Zondag 5 november - 14:00u
Zondag 12 november - 14.00u

Arno belandt op La Finca, 1 van de mooiste golfresorts van Spanje waarop schitterende villa’s gebouwd worden. Hij neemt er een kijkje en viert het 10-jarig bestaan van een vastgoedmakelaar mee. In Egmond krijgt hij tips van Priscilla over hoe je optimaal je vakantiehuis kunt verhuren. Sanne hoort van Nikki enkele succes stories over zijn cursus en op de Second Home Beurs duikt Arno in kunst. Tot slot heeft Christina weer interieur trendtips.

MEDLAND

Spanje

Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida
Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje. Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel. Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen. Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.
Vorige slide
Volgende slide

Bnbverhuurcursus.nl

Wereldwijd

Bnbverhuurcursus.nl, een initiatief van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma, biedt een unieke kans om simpel en snel te investeren in een tweede woning in Nederland maar ook het buitenland. Met een rijke achtergrond in het opzetten van verhuurbedrijven en investeren in vakantiewoningen sinds 2008, zetten zij zich in om hun opgedane kennis en ervaring te delen, met als doel hun klanten te begeleiden naar financiële vrijheid. Ze onderscheiden zich door het vermijden van ingewikkeld vakjargon, en richten zich op duidelijke, begrijpelijke taal, waardoor hun cursus toegankelijk is voor een breed publiek, ongeacht voorkennis.

Hun traject is er een van leren en optimaliseren geweest, en na jaren van onderzoek en experimenteren hebben zij effectieve strategieën en methoden ontwikkeld voor succesvol investeren in zowel Nederland als het buitenland.

De missie bij Bnbverhuurcursus.nl is helder en ambitieus: ze streven ernaar hun klanten tijd en geld te besparen en hen zo snel mogelijk te helpen aan een tweede woning. Met een indrukwekkend portfolio van meer dan een miljoen aan vastgoed en een gestaag groeiende business, bieden zij een solide basis en bewezen expertise voor iedereen die financiële zelfstandigheid en meer vrijheid in zijn leven nastreeft.

Ze zijn niet alleen ervaren in investeringen, maar bieden ook inzicht in de lucratieve wereld van recreatieve verhuur, zodat deelnemers een waardevol semi-passief inkomen kunnen genereren. Hun hands-on aanpak, gecombineerd met hun toewijding aan het succes van hun klanten, maakt Bnbverhuurcursus.nl tot een ideale partner in de financiële reis van hun klanten.

Vorige slide
Volgende slide

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

Ina Marcus Beelden

Ina Marcus, een beeldend kunstenares van ongeëvenaarde klasse, blijft consequent schitteren bij elke nieuwe editie van de Second Home Beurs. Haar kunstwerken vormen een perfecte aanvulling voor elke woning, inclusief die als tweede verblijf.

Met een meesterlijke hand vormt Ina Marcus bronzen beelden, die elk hun unieke persoonlijkheid en kleur krijgen door een zorgvuldige patinering. Elk exemplaar is een onvervangbaar kunstwerk op zich. Het zijn niet alleen de beelden zelf die haar vakmanschap weerspiegelen, maar ook de prachtige sokkels waarop deze meesterwerken rusten, die getuigen van haar ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Ina Marcus’ creaties zijn niet slechts kunstwerken; ze vertellen een verhaal, vangen emoties en laten elke ruimte tot leven komen. Een perfecte aanvulling dus op uw nieuwe woning of vakantiehuis.

Vorige slide
Volgende slide

Second Home Beurs

Nederland

Utrecht

Jaarlijks bezoeken ruim 18.000 kopers de Second Home Beurs, om de eerste stap te zetten naar een aankoop van een tweede huis. Vakantie vieren in jouw eigen droomhuis? Een vakantiewoning kopen met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven… Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 160 gespecialiseerde aanbieders en vele vrij toegankelijke seminars, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak. Kom langs en laat je inspireren én informeren op de Second Home Beurs!

UrbanSofa/Bruuts

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland

Bruuts, Design By Nature.
Een eigen label voor de schitterende tafelcollectie van UrbanSofa. Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, met de unieke Configurator creëer je zelf je persoonlijke Bruuts eettafel. Je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot een stijvolle, ovale of ronde eettafel. Van Bruuts, voor jou!

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator.

Select de looks en zij regelen de rest!

UrbanSofa, makers van het lekkere loungen.

Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Keuze gemaakt? Dan wil je de mooie banken, fauteuils, eetkamerstoelen en Bruuts tafels natuurlijk ook wel even in het echt zien! Je vindt verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt. 


Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!