Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

zondag 10 april 17:00u
zaterdag 16 april 15:00u
zondag 17 april 13:00u

We beginnen deze aflevering in Zuid Europa! Sanne is in Loulé beland waar Gerard haar de vorderingen laat zien van het nieuwe Ombria Resort. Ondertussen is er namelijk ook de verkoop van de Alcedo Villa’s begonnen. Vervolgens vliegt ze 180 graden de andere kant in, ofwel: van de zon en palmen naar de besneeuwde hellingen van het Silvretta Montafon Skigebied. Het is er in april namelijk opnieuw volop winter. Ralph is Sanne’s skimaatje en hij praat haar op de piste en in de berghut bij over de stand van zaken bij van het Avenida Resort Montafon.

Uiteraard zijn we iedere aflevering op de Second Home Beurs voor ons wekelijkse studio segment waarbij gasten en exposanten aanschuiven met tips en adviezen. Allereerst legt Theodora van Happy in Florida ons de slogan ‘visit the mouse, buy a house!’ uit. Na de break schuift Mark van CasaLasDunas aan met tapas: ze bestaan 25 jaar. Arno wil uitleg over de nieuwe trend in beleggen, ‘F.I.R.E’. Laurens van Axento Vermogensbeheer praat hem bij. En na het kopen van een tweede woning moet die natuurlijk ingericht worden. Sanne krijgt daarvoor tips van Harmen die voor UrbanSofa werkt.

Ombria Resort Portugal

Portugal

Loulé

“In het groene hart van de Algarve wordt een nieuwe generatie resort gerealiseerd: Ombria Resort. Ombria Resort bestaat deels uit luxe appartementen als onderdeel van 5-sterren Viceroy hotel. De bouw van deze appartementen en de hotel faciliteiten zijn in volle gang. Tevens worden er 12 zeer royale Alcedo villa’s gerealiseerd. De villa’s hebben een eigen zwembad en guesthouse en het aantal slaapkamers varieert van 3 tot 7. De binnenzijde kan helemaal naar wens worden aangepast. Daarnaast worden er binnenkort villa’s, townhouses en appartementen gerealiseerd in Oriole Village.

Ombria Resort biedt o.a. een 18-holes golfbaan, 4 zwembaden, wellness en fitness, meerdere restaurants en bars, volop sportmogelijkheden, een biologische tuin en een eigen bijenvolk. Bij de ontwikkeling en aanleg van Ombria Resort staat een lage bouwdichtheid, ruimte en duurzaamheid centraal. Dit uit zich door de aandacht voor het behoud van de natuur en het lokale erfgoed, het gebruik maken van zonne- en geothermische energie, bouwen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat slechts 1/3 deel wordt bebouwd. Geniet midden in het authentieke Portugal van luxe services en faciliteiten en het heerlijke klimaat van de Algarve. Ontsnap aan de drukte van de kustgebieden in de wetenschap dat het strand en de zee, Faro Airport en de gezellige plaats Loulé onder handbereik liggen.”

Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Vorige slide
Volgende slide

AvenidA Resort Montafon

Oostenrijk

Sankt Gallenkirch

In Sankt Gallenkirch in het populaire skigebied Vorarlberg wordt het nieuwe project AvenidA Resort Montafon gerealiseerd. Het resort met 45 chalet-appartementen verdeeld over 3 chalets en 128 suites in het hotel laat niets te wensen over. Geniet van de luxe faciliteiten als bijvoorbeeld een verwarmd buitenzwembad, state of the art fitness, een uitgebreide wellness, een ruim buitenterras en in de restaurants komen de fijnproevers aan hun trekken. Er is een skiweide voor kinderen en de skilift van het dalstation Valisera Bahn ligt op korte afstand van het resort die bereikbaar is middels een eigen skilift bij het resort. Beleef hier onvergetelijke wintersportdagen op een hoogte tussen 1.400 tot 2.400 meter. In totaal bestaat de regio Montafon uit 295 km aan pistes en 74 liften. De unieke plek met fantastisch uitzicht, de hoogwaardige afwerking en de luxe faciliteiten maken een investering in een appartement in AvenidA Resort Montafon tot een prachtige vakantiebeleving. De verhuur en het volledige beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Family. Hier kunnen alle gasten zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft en mooie herinneringen maken. Dit is investeren mèt rendement.
Vorige slide
Volgende slide

De verkoop van deze hoogwaardige appartementen ligt in handen van Second Home Invest. Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

CASALASDUNAS

Spanje

Droomt u ook van een huis kopen of huren in Spanje? Om er de zomer door te brengen, te overwinteren of er misschien wel definitief te gaan wonen en er een leven op te bouwen? Makelaarskantoor en verhuurorganisatie CasaLasDunas heeft al veel mensen in Spanje geholpen met het vinden van hun droomwoning. Hun site en brochures zijn een goede plek om hun kennis en ervaring op dat gebied met u te delen.
Ze bieden hun diensten aan langs de gehele Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Ze beschikken over een compleet aanbod van koopwoningen, zowel bestaande woningen als nieuwbouw variërend in prijs van vijftigduizend euro tot zeer luxueuze villa’s van enkele miljoenen euro’s op droomlocaties. Legt u zich liever niet met een dergelijk groot bedrag vast, dan verhuurt CasaLasDunas aan de Costa Blanca ook vakantiewoningen van en aan particulieren.

Wilt u uw eigen woning verhuren, dan kunt u daarvoor tevens op hun diensten rekenen. Tot slot beschikken zij ook over een team van architecten en aannemers dat onder hun regie uw droomvilla kan bouwen.

Vorige slide
Volgende slide

AXento Vermogensbeheer

Nederland

Bij Axento vermogensbeheer kun je vanaf 7.500 euro duurzaam beleggen met de focus op vermogensbehoud. Ons doel is om om je te helpen aan betere beleggingsresultaten, zonder onnodige risico’s. Je profiteert bij Axento van een combinatie tussen online gemak en persoonlijke begeleiding. Zo heb je een vast aanspreekpunt en kun je de beleggingen 24 uur per dag volgen via de app. Je geld wordt belegd in duurzame en breed gespreide beleggingsfondsen en indextrackers. Zo loop je minder risico en zijn je beleggingen goed voorbereid op de toekomst.

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Het team van 15 beleggingsprofessionals beheert ruim 400 miljoen euro. Axento is in 2020 verkozen tot Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland in de IEX Gouden Stier verkiezingen. Bij Axento kun je eenvoudig beleggen voor je pensioen, voor het aflossen van je hypotheek, voor een appeltje voor de dorst of gewoon voor een hoger rendement.

UrbanSofa

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland
Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Extra trots zijn ze bij UrbanSofa op hun Auxerre Recliner Sofa Concept. Loungen met een hoofdletter L, bij de Auxerre bank kun je namelijk kiezen voor zitplaatsen met een luxe elektrische relax-functie. Geniet daarnaast van de fijne extra’s als de 3D Relax hoofdsteun en de USB telefoonlader. Zo kan ook jij in de Relax to the Max modus! Bepaal zelf ook voor de Auxerre weer de looks, de opstelling en het aantal zitplaatsen met een luxe elektrische Relax-functie. Bekijk de vele mogelijkheden en opties en creëer jouw unieke Auxerre.

UrbanSofa heeft verkooppunten door het hele land. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Hier kun jij jouw favoriete meubels met eigen ogen bekijken.
Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!