Way Of Living

Deze week in Way Of Living

Deze aflevering van Way Of Living begint wederom in Spanje. Arno vervolgt zijn bezichtigingsreis van Medland aan de Costa Blanca terwijl Sanne op haar beurt weer samen met Aad van Vakantiemakelaar naar Waterstaete Ossenzijl gaat. Hier zijn verschillende recreatiewoningen aan het water te koop waar je een eigen sloepje bij krijgt! Het presentatieduo is vervolgens te vinden in de Belgische Ardennen, waar ze op uitnodiging van verhuurorganisatie Ardennes-Etape verblijven in een vakantiehuis (voormalige boerderij) voor 12 personen in de regio Paliseul.

Na de break zijn we op de Second Home Beurs, waar Sanne bij Vogelveld Recreatie informeert naar de mogelijkheden van een vakantiewoning op de Veluwe. We sluiten de aflevering af in Oostenrijk; Saalbach-Hinterglemm is een populair wintersportgebied en hier wordt het luxe appartementencomplex Glemm By Avenida gerealiseerd.

Medland

SPANJE

Costa Blanca

Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje.

Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel.

Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen.

Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.

Waterstaete Ossenzijl

Nederland

Ossenzijl

De verkoop en bouw van Waterstaete Ossenzijl verlopen bijzonder goed. De royale recreatievilla’s, de mooie opzet van het park en de aantrekkelijke ligging vallen in de smaak bij de water(sport)liefhebbers. Vanuit het park vaart u linksaf naar Giethoorn en de Weerribben, rechtsaf naar het Tjeukemeer in het Friese Merengebied.

* Uw eigen vakantievilla aan het water, bepaal zelf hoe uw ideale woning eruit ziet
* Er kan op dit park gekozen worden uit diverse woningtypen voor 4, 6 of 8 personen – de eerste woningen zijn al opgeleverd en worden reeds verhuurd
* Het park is een oase van rust, gebouwd op een aantal schiereilanden
* Verantwoorde belegging met een aantrekkelijk rendement
* Prijzen vanaf € 235.000,- v.o.n. excl. btw (incl. eigen grond en sloep)

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale recreatiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat ze de markt door-en-door kennen, zodat ze geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. Met een eigen concept voor marketing en promotie, ondersteund door een netwerk van makelaars, gaan zij proactief op zoek naar ‘de perfecte match’ tussen vraag en aanbod.
​​
Ze bieden de zekerheid en het vertrouwen voor kopers dat het aanbod is getoetst op betrouwbaarheid, rendement en unieke kenmerken. Ze zijn een klankbord voor kopers met specifieke wensen op het gebied van recreatief vastgoed.

Ardennes-Etape

BELGIË

Our, in de gemeente Paliseul

Dit prachtige vakantiehuis voor 12 personen bij Paliseul is tot in de kleinste details doordacht. De eigenaren van het huis, die in vastgoedsector werkzaam zijn, zijn erin geslaagd deze oude familieboerderij om te toveren tot een juweel van comfort. Het dateert uit de jaren 1800 en is eind 2017 volledig gerenoveerd. Hierdoor wordt er een warme sfeer gecreëerd die de authenticiteit van de regio weerspiegeld. De eigenaar wenst dat de vakantiegangers zich meteen thuis voelen van zodra ze de deur openen…

Volkomen doordacht, heb je op de begane grond een mooie keuken, een elegante woonkamer met open haard, een biljartkamer met lounge en een sauna. Op de bovenste verdiepingen zijn er 6 ruime slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer. Elke kamer is anders en met de grootste zorg ingericht. Er heerst een sfeer van perfecte rust, voor een verblijf, ver van de zorgen van het dagelijks leven.

Wat betreft de buitenkant, is deze om van te dromen. Stel je een prachtig openluchtzwembad voor dat geopend is tijdens de zomermaanden, ligstoelen, uitbarstingen van gelach … Je kunt het al zien, nietwaar? Een terras, een barbecue en een petanquebaan zijn de kers op de taart bij dit prachtige vakantiehuis.

En de omgeving is ook de moeite waard. Inderdaad, Our is gerangschikt onder de mooiste dorpen in Wallonië, dat zegt alles! Daarnaast is het gebied perfect voor prachtige wandelingen in het bos op 500m. Bovendien heeft het kleine dorp een tweesterrenrestaurant, ontdek hier het rijke culinaire erfgoed van onze mooie Ardennen. Gelegen nabij Redu, het dorp van de boeken, dat nu een geweldig museum heeft, de Mudia, dit vakantiehuis zal u evenzeer verleiden door zijn interieurafwerkingen als zijn buiten gedeelte.

Vorige slide
Volgende slide

Vogelveld Recreatie

Nederland

Op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen ontwikkelt Van de Kolk Recreatie BV luxe recreatiewoningen, die zeer interessant zijn voor de (particuliere) belegger.

Aan de rand van Recreatielandgoed De IJsvogel is Van de Kolk eind 2018 van start gegaan met de bouw van fase 2, nog eens dertien luxe recreatievilla’s. Het is de tweede fase van wat in totaal 82 luxe recreatiewoningen zullen worden op Vogelveld, een premium locatie binnen het park. Naast de gebouwde types in fase 1 en 2 komen er in de volgende fase ook een aantal vrijstaande recreatievilla’s om zo een grotere diversiteit te krijgen op de verhuurmarkt. Naast de recreatievilla’s worden ook nog een drietal luxe groepswoningen gerealiseerd voor 24 personen met 10 slaapkamers, allen met een eigen badkamer ensuite.

Glemm by Avenida

Oostenrijk

Hinterglemm

Glemm by AvenidA in Hinterglemm wordt alweer het 11e project in de succesvolle AvenidA-familie. Een nieuw project met 39 hoogwaardige appartementen met 4 sterren Superior hotelservices in het topskigebied van Saalbach-Hinterglemm (270km). De AvenidA-kwaliteit staat garant voor een ongeëvenaarde service en gastvrijheid, het ontbreekt de gasten aan niets. De ligging is ideaal op het zuiden met uitzicht op de pistes van de Zwölferkogelbahn. Naast een de gezamenlijke sauna, fitness en verwarmd buitenzwembad vindt u in het complex ook twee eigen restaurants waarvan 1 een luxe Fine Dining is. De skilift bevindt zich op loopafstand en in samenwerking met BMW is een shuttle service beschikbaar die u in de winterperiode overdag naar elke locatie in Hinterglemm brengt.

De verhuur en het volledige beheer worden professioneel verzorgd door Alpin Rentals. U heeft een zorgeloos bezit; alles wordt voor u geregeld. Een aantrekkelijk rendement tot 5% is haalbaar.

Vorige slide
Volgende slide

De verkoop van deze hoogwaardige appartementen ligt in handen van Second Home Invest.
​Second Home Invest heeft al ruim 10 jaar ervaring met de persoonlijke en betrouwbare begeleiding van hun relaties bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in hun portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

De kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van de kopers. Ze nemen hen bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. Second Home Invest vindt het belangrijk dat hun relaties niet alleen zorgeloos genieten, maar ook terugkijken op een plezierig aankooptraject.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!