Way Of Living

Deze week in Way Of Living

Vandaag beginnen we in Way Of Living met een nieuw fenomeen: proefslapen. De familie van Troost doet dat in hun nieuwe vakantiehuis van Puur Exloo en Arno gaat poolshoogte nemen. Sanne zoekt het wat zuidelijker: ze is op pad met Robert van RO Spain die haar kennis laat maken met Alicante en met een unieke villa bovenop een berg in Rojales. Uiteraard zijn we voor de zevende week op rij in de Ardennen waar de twee op uitnodiging van Ardennes-Etape wederom een vakantiehuis testen. Deze week een mega-villa in Gedinne.

Na de break vervolgen we Arno’s tournee in Oostenrijk. Hij heeft weer een leuke wintersport accommodatie gevonden in Saalbach: Avenida Mountain Lodges. We sluiten af met een bezoek aan de Second Home Beurs: Sanne krijgt van Theodora van Happy in Florida alle ins- en outs te horen over de mogelijkheden voor een vakantiehuis in Florida.

Kontour Vastgoed - Puur Exloo

Nederland

Exloo

Puur Exloo
Middenin het oerlandschap van Drenthe, op de flank van De Hondsrug UNESCO Global Geopark, wordt het nieuwe level in parkrecreatie ontwikkeld. Puur Exloo is een unieke beleving waar u kunt genieten van de ongerepte pracht van Drenthe in combinatie met luxe vakantievilla’s. Puur Exloo is qua locatie, opzet, sfeer en kwaliteitslevel uniek voor Nederland. De bouw is in volle gang, de eerste Heuvelrugvilla’s opgeleverd én in de verhuur. U kunt nu dus zelf de luxe van de exclusieve Heuvelrugvilla’s ervaren. Familieresort PUUR Exloo is een ontwikkeling van Kontour Vastgoed.

Kontour Vastgoed – gespecialiseerd in exclusieve tweede woningen
Value for life. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt Kontour Vastgoed recreatievilla’s op toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De projecten hebben een exclusief en kleinschalig karakter. De villa’s zijn royaal van opzet, praktisch ingedeeld, de architectuur in harmonie met de omgeving en hebben het typische Kontour-signatuur. De unieke signatuur kenmerkt zich door aandacht voor details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een hoog afwerkingsniveau en maakt de woning waardevast en waar­devol. Alle woningen worden door ons zelf ontwikkeld, waarbij wij van het begin tot en met de realisatie toezien op een hoogwaardige kwaliteit. In de verschillende stadia van dit proces is aandacht voor uw specifieke woonwensen en realiseren we samen uw droomvilla. Kontour denkt vooruit, denkt mee en ontzorgt.

Ro Spain

SPANJE

Bent u op zoek naar een (tweede) woning aan de prachtige Costa Blanca Zuid of Noord of Costa Cálida?

Dan bent u bij RO Spain Real Estate aan het juiste adres. Dit fullservice-makelaarskantoor, gevestigd in het bruisende Alicante, is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Het deskundige team is letterlijk van alle markten thuis en helpt u met veel plezier bij het zoeken en het aankopen van uw droomwoning in Spanje.

Al gauw groeide het makelaarskantoor, onder de naam RO Spain Real Estate, uit tot een bloeiend bedrijf. Robert vertelt: “Uniek voor ons kantoor is onze complete dienstverlening, waardoor wij klanten volledig kunnen ontzorgen bij het vinden en het aankopen van hun droomwoning,” vertelt Robert. “Zij kunnen hierbij rekenen op een vast aanspreekpunt dat hen gedurende het hele traject op deskundige wijze begeleidt. Dat is erg prettig, want de meesten beheersen de taal onvoldoende en kennen de Spaanse wet- en regelgeving niet. De persoonlijke benadering is kenmerkend voor ons kantoor.”

Bent u op zoek naar een (tweede) woning aan de prachtige Costa Blanca of Costa Cálida? Dan bent u bij RO Spain Real Estate aan het juiste adres.

Dit fullservice-makelaarskantoor, gevestigd in het bruisende Alicante, is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Het deskundige team is letterlijk van alle markten thuis en helpt u met veel plezier bij het zoeken en het aankopen van uw droomwoning in Spanje. Heerlijk weer, een prachtige omgeving, vriendelijke mensen en geweldig eten. Wie eenmaal aan de Costa Blanca en Costa Cálida is geweest, zal deze omschrijving zeker herkennen. RO Spain Real Estate heeft voor iedere woonwens een passende woning.

Ardennes-Etape

BELGIË

Gedinne

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek het weelderig domein van Hujon. Deze luxueuze Ardennes-Etape villa is gelegen in een groene setting van 10 hectare en verwelkomt je voor een buitengewone tijd met de familie.

Deze moderne en ruime woning biedt mooie ontspanningsruimtes met een binnenzwembad, een sauna, een biljartzaal, een dartbord en zelfs een leeshoek. Elke kamer van het huis is met smaak en verfijning ingericht. Ontspan je bij het houtvuur in de woonkamer of observeer het domein door de telescoop vanuit de eetkamer. De tuin zal natuurliefhebbers verblijden. Je kan ook ten volle van de vijvers genieten door met een bootje te varen waarbij je iets verderop ongetwijfeld hinden, herten, moeflons en eenden zal tegenkomen.

Een geweldig huis waarin je unieke ervaringen nabij het hart van de natuur zal beleven!

Vorige slide
Volgende slide

Avenida Mountain Lodges

Oostenrijk

Saalbach & Kaprun

Avenida Mountain Lodges Kaprun
Avenida Mountain Lodge Kaprun biedt u stijlvolle studios en appartementen met balkon of terras, een gratis parkeerplek en een sauna. Dit prachtige resort beschikt over alles wat u nodig heeft met gegarandeerde sneeuwzekerheid direct naast u, van wellness tot golf. Het resort is voorzien van een gezellige koffiehuis en bar “The Lodge” waar men kan ontspannen onder het genot van een drankje. De appartementen zijn van alle luxe voorzien en in luxe stijl ingericht. De skibus naar de Maiskogel, Kitzsteinhorn en Areitbahn gondel stopt vlakbij het gebouw.

Alpin Rentals mountain lodges Saalbach
Avenida Mountain Lodges Saalbach: Luxe alpine design appartementen op een unieke locatie in het centrum van vakantieparadijs Saalbach-Hinterglemm. Dit prachtige resort beschikt over alles wat u nodig heeft, van wellness tot golf. Aan het begin van uw vakantie parkeert u uw auto, en de volgende keer dat u hem weer nodig heeft, is dat wanneer u naar huis vertrekt. Want in principe heeft u hem niet nodig tijdens uw vakantie! Alles is min of meer op loopafstand van uw appartement, de skibus vertrekt direct voor de deur, de supermarkt is slechts een paar deuren verderop en binnen een paar minuten lopen vindt u het centrum van het dorp Saalbach met zijn gezellige restaurants en bars. En natuurlijk ligt dit alles midden in de prachtige natuur van de Oostenrijkse Alpen.

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!