Way Of Living

Aflevering 1

zondag 1 september 17:30
zaterdag 7 september 12:00
zondag 27 oktober 13:30

Deze week in Way Of Living

In dit nieuwe seizoen van Way Of Living belanden we allereerst bij Medland in Spanje waar Arno een zogenaamde bezichtigingsreis maakt langs de Costa Blanca. Zijn eerste doel is de regio rondom het stadje Orihuela, bekend om zijn tientallen golf- en countryclubs. Sanne gaat in eigen land op pad: in Sneek bezoekt ze Waterrijck Sneekermeer dat meedoet aan de trend van de laatste jaren: verouderde terreinen en opstallen renoveren en omtoveren tot schitterende paradijsjes voor tweede woningen. Uiteraard vertrekken de twee weer voor een aantal weekenden naar de Ardennen om enkele prachtige vakantiehuizen van Ardennes-Etape te testen. Deze week belanden ze daarvoor in Léglise.

Ook gaan we ieder seizoen op bezoek bij de Second Home Beurs waar je altijd inspiratie op doet als je op zoek bent naar een eigen tweede huis in binnen- of buitenland. Arno zoekt er bij Happy in Florida naar informatie over Florida. En om een keer een andere ‘Way Of Living’ te laten zien toog Sanne met Expedition Far East naar Marokko om te beleven hoe het voelt in een huis op wielen rond te trekken.

Medland

SPANJE

Orihuela

Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan onder andere de Costa Blanca bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje.

Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel.

Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen.

Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.

Waterrijck Sneekermeer

Nederland

Offingawier

Waterrijck Sneekermeer bestaat uit markante appartementengebouwen, een restaurant en een jachthaven, die een ware metamorfose hebben ondergaan. In de nieuwe haven is plaats voor 29 houseboats in 3 verschillende typen. De ligplaats koopt u er bij, eventueel zelfs met tuin! De appartementen hebben een fijn terras met een schitterend uitzicht over het Sneekermeer. Een absolute A-locatie!

* Bijzondere houseboats inclusief ligplaats & schitterende appartementen
* Pal aan het Sneekermeer met eigen restaurant (stijlvol gerenoveerd!)
* Gelegen in het hart van het Friese watersportgebied, een toplocatie
* Verhuur goed mogelijk, maar niet verplicht
Prijzen vanaf € 196.195,- k.k. excl. btw (incl. ligplaats)

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale recreatiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat ze de markt door-en-door kennen, zodat ze geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. Met een eigen concept voor marketing en promotie, ondersteund door een netwerk van makelaars, gaan zij proactief op zoek naar ‘de perfecte match’ tussen vraag en aanbod.
​​
Ze bieden de zekerheid en het vertrouwen voor kopers dat het aanbod is getoetst op betrouwbaarheid, rendement en unieke kenmerken. Ze zijn een klankbord voor kopers met specifieke wensen op het gebied van recreatief vastgoed.

Ardennes-Etape

BELGIË

Léglise

Dit mooie vakantiehuis voor 18 personen in Léglise is een vakantieoord voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Het is bijzonder goed geschikt om gezinnen te verwelkomen. Alles is tot in de kleinste puntjes doordacht voor het plezier van jong en oud.

De voormalige boerderij van 1895 is volledig gerenoveerd in 2018, het zal liefhebbers van prachtige gebouwen verbazen. De hoge plafonds in de eetkamer en het prachtige oorspronkelijke timmerwerk zijn van onschatbare waarde voor de charme van deze woning. De eigenaren hebben de authenticiteit van het hout bewaard en combineren dit met de moderniteit van het meubilair. Je vindt hier ook een ingerichte keuken, twee mooie woonkamers en de hoofdkamer waar je kunt genieten van de open haard. Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Voor het genot van kinderen heeft een kamer stapelbedden voor een onvergetelijke pyjama feest!

Leuk erbij, boven, onder het prachtige frame, er is een biljartkamer en een tafelvoetbalspel. Terwijl de begane grond een ontspanningsruimte met sauna en jacuzzi omvat. Buiten, een privétuin van 3000 m² volledig omheind met een schommel en een glijbaan. Er is ook een mooi overdekt terras met tuinmeubelen en barbecue!

Je zal het begrijpen: dit huis zal er alles aan doen om je te plezieren. Maar, ook zijn omgeving! Gelegen in Léglise, in het hartje van de Belgische Ardennen, vertrekken vele wandelingen en geocaching routes. Bastenaken bevindt zich op 20 min van de woning, stad van de herinnering aan de slag om de Ardennen. Op een steenworp kan je enkele parels van onze mooie regio ontdekken.

Vorige slide
Volgende slide

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

Expedition Far EaSt

Marokko

Of het nu een reis is door Centraal Azië, door Rusland of bijvoorbeeld door Marokko, of zelfs helemaal naar China, door deel te nemen aan een “individueel begeleide avontuurlijke overland camperreis” van Expedition Far East komt u door de inzet van een expeditievoertuig met uw camper op plaatsen, die normaal niet te bereiken zijn.

Reis met uw eigen camper mee, bijvoorbeeld met de reis door heel Marokko, waar u geniet van de magnifieke landschappen. Dankzij de jarenlange ervaring van Expedition Far East en vanwege de inzet van de begeleidingstruck, krijgt u de mogelijkheid om met uw eigen camper op plaatsen te staan, waar anderen van dromen.

Marokko is een kleurrijk en veelzijdig land dat niet alleen bestaat uit woestijngebied, maar het land biedt ook een prachtige kust met afwisselend rotsen, stranden en pittoreske verscholen baaien. De tocht breng u door de immense woestijn en later door de hoge bergen waar u, dankzij de uitgestippelde route, zelfs met een campers goed uit de voeten kan. Expedition Far East kent het land, de cultuur en de wegen, waardoor u met een gerust hart van kunt genieten.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!