Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

zondag 17 oktober 17:00u
zaterdag 23 oktober 15:30u
zaterdag 18 december 15:30u

Sanne en Arno sluiten hun reis door Zweden af met een frisse duik in het Siljan meer, een laatste bezoek aan de Nordiq woningen die daar gebouwd worden en een schitterende boottocht. Terug in Nederland heeft Arno op Landgoed Salentein een gesprek met Ralph over het ontstaan van de Alpin Family en Sanne proeft van het goede leven in Spanje waar CasaLasDunas al meer dan 20 jaar vakantiehuizen verkoopt.

Op de Second Home Beurs schuiven achtereenvolgens Giorgos van Elxis aan om over Grieks vastgoed te praten, Aad van Vakantiemakelaar geeft ons een update over de markt in Nederland en Tom van de beurs organisatie verteld hoe het is om na anderhalf jaar eindelijk weer beurzen te mogen organiseren. 

Nordiq

Zweden

Tällberg

Open je ogen. Je ziet de ongerepte natuur. Adem de schone lucht in.
Proef het frisse water. Luister naar de stilte. Geniet van de warme zomer en
witte winter. Prikkel al je zintuigen. In Zweden beleef je elk seizoen intenser.

Nordiq laat je genieten van het pure leven in Zweden. En dat vanuit je eigen droomhuis op een unieke plek.

Nordiq ontwikkelt grond tot nieuwe gebieden met ruimte om te wonen en optimaal te genieten. Ook ontwerpen en bouwen we huizen. Van klein tot groot, maar altijd in hout. Met hout neem je de natuur mee naar binnen.

Je kiest eerst je favoriete perceel. Nordiq ontwerpt dan een huis dat perfect bij je past. Hun eigen team bouwt het met natuurlijke materialen. Ze leveren de woning warm en schoon op, klaar voor jouw inrichting. En zelfs daar kunnen we mee helpen. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit. Zelfs op afstand.

Een spannend project? Zeker niet! Nordiq neemt je alle zorg uit handen. Van kennismaken in Nederland tot de oplevering in Zweden. Alles in één hand. Met bovendien één contactpersoon.

Investeren in je eigen huis in Zweden? Klik op ‘Meer informatie’ om de website te bezoeken of neem contact op via verkoop@nordiq.team. 

Vorige slide
Volgende slide

Alpin Family

Oostenrijk

De Alpin-familie groeit!

“Jarenlang waren onze projecten uitsluitend geconcentreerd in de prachtige regio Pinzgau. Nu zijn we vooral trots dat we onze Alpin Family ook in andere provincies kunnen realiseren. Wij verheugen ons erop ons aanbod in de toekomst uit te breiden naar Vorarlberg, Tirol en Stiermarken.

Een van onze bekendste merken is AvenidA. We hebben al meer dan 10 succesvolle projecten gerealiseerd onder dit label. De accommodaties van dit kwaliteitsmerk combineren allemaal de alpine stijl door middel van tijdloze, Oostenrijkse architectuur met een luxueuze inrichting. Natuursteen en houten elementen, evenals luxe afwerkingen, zorgen voor een gezellige, stijlvolle sfeer waardoor u zich hier goed voelt. Onze AvenidA-resorts bevinden zich allemaal op een topbestemming en bieden in alle vier de seizoenen aantrekkelijke vrijetijdsactiviteiten.

Met The House Collection brengen we een Metropolen flair in het Alpengebied. Hip, modern en trendy, deze resorts scoren punten met hun eenvoudige faciliteiten, coole lifestyle-elementen en vriendelijke service. Vanaf de boeking tot aan de checkout wordt een verblijf in onze resorts gekenmerkt door een zekere luchtigheid. Casual, ontspannen en nuchter. We zijn onszelf en wensen hetzelfde voor onze gasten.

Ons merk Elements staat voor echte kwaliteit en exclusieve design elementen in hout en steen. Stijlvolle kleuraccenten en terugkerende vormen zijn eyecatchers en zijn uniform in het hele resort. Met kleine details en hoogwaardige service zorgen wij voor blijvende herinneringen voor onze gasten.  

CASALASDUNAS

Spanje

Droomt u ook van een huis kopen of huren in Spanje? Om er de zomer door te brengen, te overwinteren of er misschien wel definitief te gaan wonen en er een leven op te bouwen? Makelaarskantoor en verhuurorganisatie CasaLasDunas heeft al veel mensen in Spanje geholpen met het vinden van hun droomwoning. Hun site en brochures zijn een goede plek om onze kennis en ervaring op dat gebied met u te delen.

Ze bieden hun diensten aan langs de gehele Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Ze beschikken over een compleet aanbod van koopwoningen, zowel bestaande woningen als nieuwbouw variërend in prijs van vijftigduizend euro tot zeer luxueuze villa’s van enkele miljoenen euro’s op droomlocaties. Legt u zich liever niet met een dergelijk groot bedrag vast, dan verhuurt CasaLasDunas aan de Costa Blanca ook vakantiewoningen van en aan particulieren.

Wilt u uw eigen woning verhuren, dan kunt u daarvoor tevens op hun diensten rekenen. Tot slot beschikken zij over een team van architecten en aannemers dat onder hun regie uw droomvilla kan bouwen.

Vorige slide
Volgende slide

VAKANTIEMAKELAAR

Nederland

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale recreatiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat ze de markt door-en-door kennen, zodat ze geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. Met een eigen concept voor marketing en promotie, ondersteund door een netwerk van makelaars, gaan zij proactief op zoek naar ‘de perfecte match’ tussen vraag en aanbod.
​​
Ze bieden de zekerheid en het vertrouwen voor kopers dat het aanbod is getoetst op betrouwbaarheid, rendement en unieke kenmerken. Ze zijn een klankbord voor kopers met specifieke wensen op het gebied van recreatief vastgoed.

Elxis

Griekenland

Elxis – At Home in Greece is al 30 jaar lang de grootste aanbieder van Grieks onroerend goed in de Benelux en biedt u: 

  • Woningaanbod in geheel Griekenland, zowel op de eilanden als op het vasteland
  • Bemiddeling en aankoopbegeleiding
  • Juridische en fiscale afhandeling van uw aankoop door ons team van in-house advocaten
  • Ondersteuning in het Nederlands, Duits en Engels vanuit onze kantoren in Utrecht en Thessaloniki
  • Een persoonlijke, servicegerichte aanpak waarbij wij u het gehele aankoopproces uit handen nemen


Overweegt u de aankoop van een woning in Griekenland, als vakantiehuis, investering of als eerste woning? Vraag dan om een vrijblijvend adviesgesprek met een van hun vastgoedconsultants! Dit is ook mogelijk bij hun Nederlandse kantoor in Utrecht

Second Home Beurs

Nederland

Droom je van een eigen vakantiehuis? Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak. Of laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis?

Start je zoektocht hier…
voor de eerste stap naar een tweede huis in binnen- of buitenland
Jaarlijks bezoeken ruim 18.000 kopers de Second Home Beurs, om de eerste stap te zetten naar een aankoop van een tweede huis. Vakantie vieren in jouw eigen droomhuis? Een vakantiewoning kopen met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven… Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 160 gespecialiseerde aanbieders en vele vrij toegankelijke seminars, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak. Kom langs en laat je inspireren én informeren op de Second Home Beurs!

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!