Way Of Living

Huskytocht door het Noorse landschap

Norcab biedt aankoopbegeleiding aan voor vakantiewoningen in Noorwegen, een land dat steeds populairder wordt bij Nederlandse toeristen. Door de klimaatverandering is het duidelijk dat Noorwegen terrein wint op de Alpen als het gaat om wintersport. Van december tot en met april is er sneeuwzekerheid. De zomers zijn aangenaam, niet te heet, en bieden volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten in de ongerepte natuur.

Het team van Norcab bestaat uit gedreven personen die de liefde voor Noorwegen in hun DNA hebben. Johanna en Joard leiden Norcab vanuit Nederland, terwijl Marijke en Jochem al 19 jaar met hun gezin in Noorwegen wonen. Ze spreken allemaal Noors, zijn bekend met de Noorse woningmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk.

In het prachtige project Nesfjellet komt alles samen wat Noorwegen zo mooi maakt. Dit berggebied is goed bereikbaar en winkels zijn in de buurt. Vanuit je woning kun je direct genieten van skiën, langlaufen, wandelen, golfen en mountainbiken. Eetgelegenheden zijn ook op loopafstand. Nesfjellet heeft serieuze uitbreidingsplannen voor het skigebied. Samen met ABEA worden op ruime kavels zeer stijlvolle en duurzame vakantiewoningen gebouwd voor een uitstekende prijs. U bent van harte welkom om hiervan te genieten en tegelijkertijd een uitstekende investering te doen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!