Way Of Living

Way Of Living

Second Homes  |  International Lifestyle  |  Travel

Way Of Living

In Way Of Living reizen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers de wereld rond op zoek naar nieuwe plekjes onder de zon en in de sneeuw. Zij bezoeken vakantiewoningen, vastgoed projecten, tweede huizen, investeringsobjecten, unieke villa’s, chalets en winterverblijven in binnen- en buitenland. Van prachtige watervilla’s in Nederland en luxe penthouses in Oostenrijk, tot schitterende vakantiehuizen aan de Spaanse kust of andere delen van de wereld- alles passeert de revue in Way Of Living.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

zondag 30 oktober - 09:00u

De aftrap van dit seizoen Way Of Living is voor Arno! Hij bezoekt Robert van Medland Spanje bij een waanzinnig project in Spanje. Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida heeft een gigantisch binnenmeer, omringd door palmbomen, wit zandstrand en 1300 appartementen en villa’s. Slechts 4 km verwijderd van La Manga Del Mar Menor, de beroemde binnenzee, waar Arno ook een kijkje neemt.

Sanne bewijst dat Oostenrijk in alle weersomstandigheden leuk is! Op een quad bike scheurt zij over een offroad parcours. Daarna ontmoet ze Ralph en Mariëlle op de bouw van The Gast House Zell am See, een project van The Alpin Family. Mariëlle legt uit waarom investeren in dit hippe en chique project, in hartje centrum, een goed idee is!

Verder verwelkomen Arno en Sanne gasten in hun studio op de Second Home Beurs in Utrecht. Theodora, van Happy in Florida, vertelt waarom een huis in deze ‘sunny state’ nooit lang leeg of te koop staat. Jeroen legt Sanne uit hoe MyNextHome is ontstaan, terwijl Patricia en Maarten aan tafel zitten bij Arno om uit te leggen waar in de wereld MyNextHome actief is. En Sanne maakt een uitstapje naar UrbanSofa in Wageningen, waar Harm haar de nieuwste bank laat zien: de Carl.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

Zaterdag 3 december 15:30u
Zondag 4 december 13:00u

Deze week in Way of Living een primeur! Na 14 seizoenen zijn we voor het eerst aan de Spaanse Costa del Sol. Om precies te zijn: in de omgeving van het exclusieve Marbella! Arno bezoekt het bekende golf resort Finca Cortesin waar Gerda van Medland Spanje hem een hoogwaardige villa zien en in het witte bergdorp Mijas zijn er nog appartementen te koop met oogstrelend uitzicht. Arno sluit zijn Spanje reis af met een prachtige sunset zeiltocht vanuit Benalmadena. Maar hij moet snel door naar Oostenrijk want daar wacht hem een klimtocht over een bergkam in Montafon. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan en Arno is opgelucht als hij Ralph ontmoet, met beide benen op vaste grond! Die vertelt hem alles over de vooruitgang van de Alpin Family’s meest prestigieuze project in Sankt Gallenkirch: het Avenida Resort Montafon.

Vanaf de Second Home Beurs krijg je, zoals inmiddels van ons gewend, informatie over allerlei spannende investeringsmogelijkheden: vandaag worden we bijgepraat door Immo Portugal en door Ralph over Oostenrijk. Daarna is Sanne bij Harm, in Wageningen voor interieurtips. Ze mag het nieuwste label ‘Bruuts’ komen bekijken bij UrbanSofa! Met de speciaal ontwikkelde configurator kan je bij hen wel 350 verschillende tafels samenstellen, helemaal gepersonaliseerd dus.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

zondag 9 oktober 17:00u
zaterdag 15 oktober 14:30u
zondag 16 oktober 09:00u

Way Of Living is uitgenodigd door Second Home Invest voor een bezoek aan het Quinta do Lago Resort. Bij het Wyndham Grand Algarve vertelt Gerard waarom het een unieke kans is in het resort een appartement te kopen. ‘s Ochtends slaat Arno eerst nog een balletje op 1 van de beroemdste golfbanen ter wereld en haalt hij bij zonsondergang een frisse neus aan de Atlantische Oceaan. Vorige week zag je het eerste deel van Arno’s roadtrip door Oostenrijk, vandaag deel II. Zijn eerste stop is het Nationaal Park Hohe Tauern waar hij o.a. de Krimmler Wasserfälle bezoekt, de hoogste watervallen van Europa. Vervolgens toert hij naar Kaprun, een uurtje rijden vanaf de watervallen. Het 24 by Avenida resort is een appartementen hotel met hoogstaande afwerking en faciliteiten, midden in het bruisende dorp. Arno ontmoet er Mariëlle van Alpin Immo en zij praat hem bij over de resales in dat resort.

De Second Home Beurs wordt twee maal per jaar gehouden in de Jaarbeurs. Diverse gasten schuiven er bij Sanne en Arno aan om te vertellen over hun land, regio en vakgebied. Deze week Antoon Rok van Masa International, Tom Jansen van Bulgaria Invest en tot slot Tom van den Brink van de beurs organisatie. Tot slot is Sanne in Wageningen en stelt ze bij UrbanSofa haar eigen Bruuts eettafel samen.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 4

ZONDAG 16 OKTOBER 17:00U
ZATERDAG 22 OKTOBER 14:30U
ZONDAG 23 OKTOBER 09:00U

Deze week beginnen we in het oogstrelende Zweden! Arno en Sanne genieten er van de stilte, de schone lucht, het frisse water en vooral van ongerepte natuur rondom het Siljan meer, bij het plaatsje Tällberg. Hier ontwikkelt NORDIQ het ‘Tällberg 4 Seasons’, een kleinschalig park met 12 vrijstaande vakantiewoningen op eigen grond. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk waar we Arno al 3 weken op rij volgen op zijn roadtrip. Hij is in Zell am See te gast bij Ralph van Kollenburg van de Alpin Family. Die praat hem bij over een aantal appartementen die nog te koop zijn in The Gast House. Zit je liever niet in het centrum, maar wil je uitzicht op het meer, dan is Nikolaus by AvenidA een optie. Hij heeft ook nog een tip: de water- en lichtshow ‘s avonds in het meer. Een spetterende afsluiting van de Oostenrijkse roadtrip dus.

Op de Second Home Beurs horen we dat FIRST, naast Zwitserland en Montenegro nu ook appartementen in Italië te koop heeft! Blijf je liever in Nederland, dan is Sellingen in Groningen een optie. Hier bouwt MyNextHome prachtige chalets dichtbij een strandje! Ook Theodora Uniken-Venema van Happy in Florida schuift aan: zij vertelt alles over huizen kopen in de Sunshine State. En tot slot krijgt Sanne weer tips van Harm – want je moet aan een aantal dingen denken voordat je bijvoorbeeld een Bruuts eettafel samenstelt.

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met dank aan:

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!