Way Of Living

Way Of Living

Second Homes  |  International Lifestyle  |  Travel

Way Of Living

In Way Of Living reizen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers de wereld rond op zoek naar nieuwe plekjes onder de zon en in de sneeuw. Daarvoor worden vakantiewoningen, vastgoed projecten, tweede huizen, investeringsobjecten, unieke villa’s, chalets en winterverblijven bezocht in binnen- en buitenland: van prachtige watervilla’s in Nederland en luxe penthouses in Oostenrijk, tot schitterende vakantiehuizen aan de Spaanse kust of andere delen van de wereld. Alles passeert de revue in Way Of Living.

Way Of Living is vanaf 10 maart 2024 terug bij RTL4.

Deze week in

Way Of Living

Herhalingen

Op dit moment zijn er herhalingen van Way Of Living te zien op RTL4. Vanaf 10 maart zijn we terug met seizoen 17, nieuwe landen, interessante regio’s, schitterende vakantiehuizen en unieke tweede woningen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

Zondag 8 oktober - 17:00u
Zaterdag 14 oktober - 14:30u
zondag 15 oktober - 14:00u
Zondag 5 november - 17.00u

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen trappen we af in Noord Limburg. Arno belandt in Nationaal Park De Groote Peel en ontdekt watercube woningen op een vakantiepark in Maasbree. Aansluitend vliegt hij naar Portugal waar nieuwe investeringsmogelijkheden worden onderzocht op het mondaine Quinto Do Lago resort. Samen met Sanne bezoekt hij ook de Second Home Beurs op zoek naar nieuwtjes en tot slot heeft zij weer interieurtips.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

Zondag 15 oktober - 17:00u
Zaterdag 21 oktober - 14:30u
Zondag 22 oktober - 14:00u
Zaterdag 11 november - 14.30u

Sanne is neergestreken aan de Zilverkust van Portugal, waar ze ‘the simple life’ probeert te ontdekken. Arno is ook aan de kust beland: de Nederlandse! In Egmond aan Zee laat Nikki hem zien hoe je marktonderzoek doet voor je te kopen vakantiehuis. Dat er ook een ‘Veluwse’ Way Of Living bestaat, ondergaat Sanne in Voorthuizen. En op de Second Home Beurs krijgen de twee tips over Spanje en Zweden. We sluiten weer af met een interieurtip met Harm.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

Zondag 22 oktober - 17:00u
Zaterdag 28 oktober - 14:30u
zondag 29 oktober - 14:00u

Sanne is op Kreta beland waar Dion haar de ‘locals’ kant van het eiland leert kennen. Arno is terug in Egmond waar hij van Nikki tips krijgt voor het financieren van een vakantiewoning. Op de Second Home Beurs leren we van organisator Tom waarom die expo belangrijk is voor tweede huis kopers en krijgen we tips over Spanje. Aansluitend hoort Sanne van Priscilla of haar verhuurcursus ook toe te passen is op dat land. En we sluiten af met een interieur tip.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 4

Zondag 29 oktober - 17:00u
Zaterdag 4 november - 14:30u
zondag 5 november - 14:00u
zondag 12 november - 14.00u

Arno belandt op La Finca, 1 van de mooiste golfresorts van Spanje waarop schitterende villa’s gebouwd worden. Hij neemt er een kijkje en viert het 10-jarig bestaan van een vastgoedmakelaar mee. In Egmond krijgt hij tips van Priscilla over hoe je optimaal je vakantiehuis kunt verhuren. Sanne hoort van Nikki enkele succes stories over zijn cursus en op de Second Home Beurs duikt Arno in kunst. Tot slot heeft Christina weer interieur trendtips.

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met dank aan:

Met dank aan:

Geïnteresseerd in een tweede woning, vakantiehuis of de lifestyle eromheen?

Bekijk onze video's hieronder:

Met dank aan:

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!