Way Of Living

Way Of Living

Second Homes  |  International Lifestyle  |  Travel

Way Of Living - Kerstspecial

In de kerstspecial van ‘Way Of Living’ ontvangen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers een aantal gasten in het statige Ambassador Hotel in Den Haag. In een gezellig decor en de sfeer van het seizoen worden ze bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op de vakantiewoningenmarkt in binnen- en buitenland. Ook bespreken ze leuke reis- en kadogadgets voor onder de boom, krijgen ze advies over wijnen voor de kerst en heeft de chef des huizes leuke recepten voor deze tijd van het jaar.

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

zondag 11 december 16:00u
zaterdag 17 december 15:00u
zaterdag 31 december 15:00u

De eerste Kerstspecial van Way Of Living brengt je nieuws over vastgoed in het buitenland vanaf een feestelijke opnamelocatie! In het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag ontvangen Sanne Heijen en Arno Raymakers diverse gasten aan tafel. Gerard en Paulien Haagsma praten je bij over Second Home Invest Portugal en vertellen hoe hun bedrijf succesvol blijft. Via de zoom kijken we even hoe het aan de Costa Blanca is, bij Pascal Freijser van CasaLasDunas

We zetten twee vakantiewoningen in de spotlight, we geven je een tip over hoe je zorgeloos en zonder bagage onderweg kan zijn, dankzij Bagbooking, en bespreken de skisokken van STOX Energy Socks. De leader of the Alpin Family, Ralph van Kollenburg, schuift aan om te vertellen hoe het met The Gast House en Nikolaus by AvenidA is, in Zell am See. Hij blijft nog even zitten voor de winterspecial van het restaurant Sophia, in het hotel – Beef Wellington. Een Kerstspecial, in een kerstspecial dus!

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

zondag 18 december 16:00u
zaterdag 24 december 15:00u
zaterdag 7 januari 15:00u

Het is bijna Kerst! Arno en Sanne ontvangen in de tweede Way Of Living Kerstspecial dan ook gasten in een feestelijke sfeer. Vanuit het Carlton Ambassador hotel in Den Haag hoor je alles over de aankoop van jouw vakantiewoning, en leuke weetjes over anders reizen, bijvoorbeeld zonder te slepen met je bagage, met Bagbooking. We hebben een zoom gesprek met Theodora in Amerika, over het nieuwe project op St Eustatius van Downtown Brokers Florida. Leader of the Alpin Family, Ralph, vertelt hoe de resale van vakantiewoningen werkt en over zijn eigen kledingmerk Alpsters. We zetten bijzondere vakantiewoningen in de spotlight en hebben Robert van Medland Spanje te gast. Niet iedereen houdt immers van sneeuw en dan zit je aan de Costa del Sol en de Costa Blanca goed met je tweede woning. Als laatste schuift Tom van de Second Home Beurs aan bij Sanne, terwijl Arno bezig is met een warme,  kerstwaardige afsluiting van de avond: met z’n allen aan de glühwein op het mooiste terras van Den Haag.

Locatie kerstspecial

De opnamelocatie van de Way Of Living kerstspecial is het Carlton Ambassador hotel in hartje Den Haag. Gelegen midden in de ambassadewijk is dit een hotel met een Koninklijk tintje. Een unieke parel in klassieke stijl. Ze houden bij het Carlton Ambassador van klasse zonder poespas en van persoonlijke service met een gouden randje. 

Daarnaast beschikken zij over een inpandig restaurant: Restaurant Sophia met een uitnodigend terrras. Vanuit de keuken komen prachtige gerechten – ontbijt voor de gasten, lunch en high tea en uiteraard speciale diners- het is klassieke Franse keuken met een Haagsche – oftewel indische- twist!  Overal is aan gedacht!  Hier verblijf je stijlvol tussen stad en strand.

Vakantiewoning in de Spotlight

Aflevering 1

Ben je op zoek naar een mooie vakantiebestemming? Op tropisch Curacao of liever dichterbij, in Spanje? Deze week staan twee prachtige vakantiewoningen in de spotlight: Het MasBango Luxury Penthouse op Curaçao en een vakantiewoning bij het strand, met zwembad aan de Costa Blanca. Ben je geïnteresseerd en/of wil je direct boeken? Klik dan op ‘Meer informatie’ onder de vakantiewoning.

Vakantiewoning in de Spotlight

Aflevering 2

Ook deze week hebben we 3 vakantiewoningen voor je geselecteerd! Ga je met een groep of familie skiën en wil je geen omkijken hebben naar de verzorging? Wens chalets heeft gecaterde chalets in 3 landen, in alle groottes en prijsklasse. Aan de Nederlandse kust, in Ouddorp, vlakbij het strand, staat een 8 persoons duinvilla die van alle gemakken is voorzien, met houtgestookte hottub in de grote tuin! Of toch tropisch? Het MasBango Luxury Penthouse op Curaçao ligt vlakbij het strand aan het Spaanse water, met gedeeld zwembad. Ben je geïnteresseerd en/of wil je direct boeken? Klik dan op ‘Meer informatie’ onder de vakantiewoning.

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Way Of living wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met dank aan:

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!