Way Of Living

Ardennes-Etape – Gerenoveerde Boerderij in Rochefort

Zin in een verblijf waar alles draait om comfort, gezelligheid en onthaasting? Dit vakantiehuis zal ruimschoots aan je verwachtingen voldoen. We kunnen niet anders dan het je aanbevelen.

Over werkelijk alles werd grondig en zorgvuldig nagedacht in deze 18-persoons villa in het toeristische stadje Rochefort. Het gebouw maakte deel uit van een voormalige boerderij en werd in 2017 volledig gerestaureerd. Dat resulteerde in dit fantastische vakantiehuis met maximaal comfort!

Dit vakantiehuis telt maar liefst 8 slaapkamers die warmte uitstralen en functioneel zijn. Bovendien hebben ze elk hun eigen badkamer. Daarnaast heeft het huis een heerlijke wellnessruimte, een grote sauna en een jacuzzi op een zonovergoten terras.

Op de eerste verdieping, waar normaliter de slaapkamers zijn, bevinden zich de woonvertrekken. Hedendaagse decoratie vermengt zich met de authenticiteit van de gebruikte materialen waardoor dit vertrek gewoonweg prachtig is! Aan de ene kant een professionele en tot in de puntjes ingerichte keuken en een gezellige eetkamer, aan de andere kant verschillende zithoeken met een fantastische bar.

Naast het huis is er ook aan de tuin gedacht, zo heeft het verschillende gezelschapsspellen uit hout, petanquebaan, plaats voor een kampvuur: alle ingrediënten die bijdragen tot extra-gezelligheid zijn aanwezig.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!