Way Of Living

Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

zondag 2 oktober 17:00u
zaterdag 8 oktober 14:30u
zondag 9 oktober 09:00u

Deze week in Way of Living een primeur! Na 14 seizoenen zijn we voor het eerst aan de Spaanse Costa del Sol. Om precies te zijn: in de omgeving van het exclusieve Marbella! Arno bezoekt het bekende golf resort Finca Cortesin waar Gerda van Medland Spanje hem een hoogwaardige villa zien en in het witte bergdorp Mijas zijn er nog appartementen te koop met oogstrelend uitzicht. Arno sluit zijn Spanje reis af met een prachtige sunset zeiltocht vanuit Benalmadena. Maar hij moet snel door naar Oostenrijk want daar wacht hem een klimtocht over een bergkam in Montafon. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan en Arno is opgelucht als hij Ralph ontmoet, met beide benen op vaste grond! Die vertelt hem alles over de vooruitgang van de Alpin Family’s meest prestigieuze project in Sankt Gallenkirch: het Avenida Resort Montafon.

Vanaf de Second Home Beurs krijg je, zoals inmiddels van ons gewend, informatie over allerlei spannende investeringsmogelijkheden: vandaag worden we bijgepraat door Immo Portugal over Portugal en door Ralph over Oostenrijk. Daarna is Sanne bij Harm, in Wageningen voor interieurtips. Ze mag het nieuwste label ‘Bruuts’ komen bekijken bij UrbanSofa! Met de speciaal ontwikkelde configurator kan je bij hen wel 350 verschillende tafels samenstellen, helemaal gepersonaliseerd dus.

MEDLAND

Spanje

Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida
Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje. Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel. Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen. Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.
Vorige slide
Volgende slide

AvenidA Resort Montafon

Oostenrijk

Montafon

In Sankt Gallenkirch in het populaire skigebied Vorarlberg wordt het nieuwe project AvenidA Resort Montafon gerealiseerd. Het resort met 45 chalet-appartementen verdeeld over 3 chalets en 128 suites in het hotel laat niets te wensen over. Geniet van de luxe faciliteiten als bijvoorbeeld een verwarmd buitenzwembad, state of the art fitness, een uitgebreide wellness, een ruim buitenterras en in de restaurants komen de fijnproevers aan hun trekken. Daarnaast is er een kabelbaan en een oefenweide op eigen terrein voor de kleintjes. Er is een skiweide voor kinderen en de skilift van het dalstation Valisera Bahn ligt op korte afstand van het resort. Beleef hier onvergetelijke wintersportdagen op een hoogte tussen 1.400 tot 2.400 meter. In totaal bestaat de regio Montafon uit 295 km aan pistes en 74 liften. De unieke plek met fantastisch uitzicht, de hoogwaardige afwerking en de luxe faciliteiten maken een investering in een appartement in AvenidA Resort Montafon tot een prachtige vakantiebeleving. De verhuur en het volledige beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Family. Hier kunnen alle gasten zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft en mooie herinneringen maken. Dit is investeren mèt rendement.

“Jarenlang waren onze projecten uitsluitend geconcentreerd in de prachtige regio Pinzgau. Nu zijn we vooral trots dat we onze Alpin Family ook in andere provincies kunnen realiseren. Wij verheugen ons erop ons aanbod in de toekomst uit te breiden naar Vorarlberg, Tirol en Stiermarken.

Een van onze bekendste merken is AvenidA. We hebben al meer dan 10 succesvolle projecten gerealiseerd onder dit label. De accommodaties van dit kwaliteitsmerk combineren allemaal de alpine stijl door middel van tijdloze, Oostenrijkse architectuur met een luxueuze inrichting. Natuursteen en houten elementen, evenals luxe afwerkingen, zorgen voor een gezellige, stijlvolle sfeer waardoor u zich hier goed voelt. Onze AvenidA-resorts bevinden zich allemaal op een topbestemming en bieden in alle vier de seizoenen aantrekkelijke vrijetijdsactiviteiten.

Met The House Collection brengen we een Metropolen flair in het Alpengebied. Hip, modern en trendy, deze resorts scoren punten met hun eenvoudige faciliteiten, coole lifestyle-elementen en vriendelijke service. Vanaf de boeking tot aan de checkout wordt een verblijf in onze resorts gekenmerkt door een zekere luchtigheid. Casual, ontspannen en nuchter. We zijn onszelf en wensen hetzelfde voor onze gasten.

Ons merk Elements staat voor echte kwaliteit en exclusieve design elementen in hout en steen. Stijlvolle kleuraccenten en terugkerende vormen zijn eyecatchers en zijn uniform in het hele resort. Met kleine details en hoogwaardige service zorgen wij voor blijvende herinneringen voor onze gasten.”

Vorige slide
Volgende slide

Immo Portugal

Portugal

Silver Coast

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor in de Silver Coast, momenteel een van de meest gewilde regio’s in Portugal. Immo Portugal is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen op toplocaties en maakt deel uit van de Leisure Launch Group, met verschillende diensten en merken die buitenlanders helpt om op een veilige manier in Portugal te investeren. Met kantoren in Antwerpen, België, en Sao Martinho do Porto, Portugal, heeft hun team van vastgoedspecialisten al duizenden kopers uit Nederland en België geholpen bij het vinden van hun droomhuis in Portugal. 

Immo Portugal verkoopt appartementen en villa’s op hoogwaardige locaties aan het strand en in landelijke gebieden, allen voorzien van een zwembad, moderne architectuur en uitstekende verhuurmogelijkheden. Een van de speciale diensten is het Simple Life Home Pack, een full-service oplossing voor internationale huizenkopers, evenals de mogelijkheid om 360º Live Virtual Tours te plannen.

UrbanSofa/Bruuts

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland

Bruuts, Design By Nature. Een eigen label voor de schitterende tafelcollectie van UrbanSofa. Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, met de unieke configurator creëer je zelf je persoonlijke Bruuts eettafel. Je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot stijlvol marmer of prachtig natuursteen, duurzame materialen komen telkens samen in prachtige designs. Van Bruuts, voor jou!

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator.

Select de looks en zij regelen de rest!

Keuze gemaakt? Dan wil je de mooie materialen natuurlijk ook wel even in het echt zien! Je vindt Bruuts verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!